Onze visie

NeroZero BV is in 2018 opgericht door twee zeer ervaren eigenaren, Willem Koppen en Maurice Ory met een opvallende moderne visie, missie en strategie. Hun missie is om gezonde, comfortabele, energie neutrale en betaalbare woningen te ontwikkelen die de bewoner èn de eigenaar ontzorgen. Fijne woningen die voor iedereen bereikbaar zijn. Het is hun overtuiging dat woningen in de nabije toekomst meer beoordeeld gaan worden op een gezond binnenklimaat en ontzorging. 

 

In 2019 is het NeroZero concept als enig woningbouwproject genomineerd voor de Nederlandse Duurzaam Bouwen Award.

 

Onze ambitie

Onze missie is om gezonde, comfortabele, energie neutrale en betaalbare woningen en appartementen te ontwikkelen die de bewoner èn de eigenaar ontzorgen. 

 

Wij zijn continue op zoek naar mogelijke verbeteringen en wij zijn nauw betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen. Hiervoor hebben wij een meet-demonstratiewoning opgericht waar wij fabrikanten en de wetenschap voor vernieuwing en innovaties stimuleren en waar nader onderzoek door hen wordt gedaan.

Onze NeroZero® woningen zijn slim, deugdzaam en toekomstbestendig ontworpen waarbij gebruik wordt gemaakt van bewezen technologische oplossingen die zichzelf terugverdienen. Mede hierdoor zijn de woningen volledig aardgasloos en op gebouw niveau energieneutraal. Dat betekent dat voor de ruimte­verwarming, koeling (bij de warmtepompen), verlichting, ventilatie en warm­tapwater net zoveel energie door de zonnepanelen wordt opgewekt als er wordt gebruikt.

Wie we zijn

Willem Koppen

 

Al meer dan 25 jaar werkt hij aan gezonde en duurzame woningen. De laatste 15 jaar leverde hij 3 demonstratiewoningen op, welke allemaal voor hun tijd ‘state-of-the-art’ zijn. Zijn expertise is erop gericht om een deugdzame, kostenefficiënte wijze, gezonde, comfortabele, duurzame, energiezuinige en betaalbare gebouwen te realiseren. Hij heeft diverse prijzen in de wacht gesleept waaronder de Duurzaamheidsprijs 2002 en de DakAward 2004, en vele nominaties waaronder de Nationale Energie Toekomst-Trofee 2008, de meest duurzame woning van Nederland 2010, de ‘dakenman van het jaar 2019’ en de ‘Nederlandse Duurzaam Bouwen Award 2019”. Hij werkt onder andere samen met ZEN Platform (initiatief Lente Akkoord), overheden en TNO.

Maurice Ory

 

Al bijna 25 jaar gewerkt als projectontwikkelaar bij zowel commerciële ontwikkelaars, ontwikkelende aannemers, corporaties als gemeenten. Als ontwikkelingsmanager voor Bouwfonds Woningbouw BV was hij een aantal jaren verantwoordelijk voor commercieel projectmanagement vanaf start ontwikkeling tot- en-met uitwerking naar D.O.-niveau. Sinds 2008 is hij zelfstandig ontwikkelaar van projecten.

 

Wij werken met plezier en kijken met gepaste trots terug op wat wij voor u presteren.

Nieuws
‘Nu zien we: binnen sta je aan fijnstof veel langer bloot’

‘Nu zien we: binnen sta je aan fijnstof veel langer bloot’

Moeten we ons zorgen maken over fijnstof in huis? Als iemand in Nederland het antwoord heeft, dan wel TNO-onderzoeker Piet Jacobs. Hij stond er zeker honderd dagen voor achter het fornuis.

 

Lees hier verder

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info